Uncategorized

Kharisma Katering

 

KHARISMA KATERING adalah syarikat pembekal perkhidmatan makanan dan minuman serta katering yang sedang berkembang. Pihak kami menyediakan pelbagai jenis makanan Malaysia mengikut citarasa masyarakat Malaysia.
Kami sedia menyediakan khidmat katering untuk pelbagai majlis, dari majlis profesional hingga ke majlis sosial.Kepelbagaian menu kami menjadikan kami antara pelopor syarikat pembekal makanan yang menjadi pilihan ramai khususnya di Daerah Papar,Lok Kawi hinggalah Beaufort.

Bagi anda yang mencari-cari perkhidmatan katering, silalah hubungi kami. Perkhidmatan kami menjangkaui pelbagai majlis seperti harijadi, kenduri kahwin, mesyuarat syarikat dan lain-lain.
Harga yang kami tawarkan adalah berpatutan.
Hubungi +6012 839 9898 atau emel: rentangkharisma@gmail.com untuk pertanyaan dan tempahan.

www.kharismakatering.com

Previous ArticleNext Article
Anak jati Sabah berasal dari Kudat, Sabah yang mula berjinak lebih 11 tahun dalam pemasaran internet sejak tahun 2008 lagi bermula dari penulisan blog .Seorang yang berpengalaman dan berkemahiran dalam pelbagai bidang termasuk fotografi, videografi, membina laman web, rekabentuk grafik, penyelenggaraan komputer, rangkaian internet , sistem linux termasuk server dan banyak lagi. Founder Khaiz Group. Seorang Ambivert. Peminat setia dragon ball.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send this to a friend