Pilihan Editor, Usahawan Sabahan

Jenama PopOutInk Semakin Popular!

Sejak direalisasikan sekitar tahun 2016, jenama baju PopOutInk semakin mendapat perhatian dan juga mempunyai pengikut jenama baju ini sendiri.


Dengan menggunakan nama “PopOutInk”, Ghazali Hajiji,anak jati sabah yang juga merupakan pemilik kepada PopOutInk cuba menjadikan jenama ini bukan sahaja mampu terkenal di Sabah ataupun seluruh Malaysia, malah berpotensi untuk berkembang termasuk luar negara.
Menurut Ghazali, apa yang menarik mengenai PopOutInk, mereka cuba menerapkan satu idea dan design universal yang mampu dipakai oleh sesiapa sahaja.Tambahan lagi, sejak video Sakinah vs Ondu bersama PopOutInk viral di laman sosial facebook sehingga mencecah melebihi 400k views, jenama PopOutInk bukan sahaja dikenali di Sabah dan semenanjung Malaysia tetapi juga termasuk beberapa negara jiran lain seperti Brunei.
Untuk mereka yang berminat dengan design-design baju PopOutInk, anda boleh berkunjung ke premis mereka yang terletak di Politeknik Commercial Centre (berdepan dengan Politeknik Kota Kinabalu, Sabah) ataupun anda boleh kunjungi laman web serta facebook mereka untuk sebarang pembelian secara atas talian :
http://www.popoutink.com
https://www.facebook.com/PopOutInk

Previous ArticleNext Article
Anak jati Sabah berasal dari Kudat, Sabah yang mula berjinak lebih 11 tahun dalam pemasaran internet sejak tahun 2008 lagi bermula dari penulisan blog .Seorang yang berpengalaman dan berkemahiran dalam pelbagai bidang termasuk fotografi, videografi, membina laman web, rekabentuk grafik, penyelenggaraan komputer, rangkaian internet , sistem linux termasuk server dan banyak lagi. Founder Khaiz Group. Seorang Ambivert. Peminat setia dragon ball.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send this to a friend